Папагали Жако е Ферма за развъждане на говорящи папагали Жако (Psittacus Erithacus Еrithacus) с дългогодишен опит, създадена с една основна цел, отдадена на една основна идея, а именно – папагалите ЖАКО – тяхното развъждане, отглеждане и разпространение като домашни любимци.

Нашата дейност и опит стартира през 1994 г. от Африка, където се отключи любовта към папагалите Жако (Psittacus Erithacus Erithacus), мина през Америка и достигна до Европа – България, създавайки най-голямата на Балканския полуостров лицензирана ферма за развъждане на Африкански сив папагал – Жако. Стремим се да се развиваме и усъвършенстваме като си сътрудничим с Асосиации на развъждачите в Европа и с най-добрите развъдници за говорящи папагали в света, с цел насърчаването на размножаването в плен и опазване на дивите популации.

Нашата цел е да ви предлагаме най-добрите папагали, най-добрите продукти на пазара за тях и информация свързана с тях. Предлагаме само висококачествени продукти, използвани от самите нас, за чието качество сме се уверили лично. Опитваме се да сме максимално отдадени на клиентите си и пернатите им любимци. Предпочитаме да работим директно с клиента, за да се уверим, че той е готов и информиран за всичко, което касае неговия домашен любимец. Репутацията ни е основен акцент за нас, затова всеки контакт, всяка покупка е от голямо значение. Стремим се да сме изцяло отдадени и отговорни в нашата дейност. Папагалите ни са отлично социализирани, отгледани с много любов и внимание в екологично чиста, здравословна и щастлива атмосфера. Ние обичаме това, което правим и се надяваме и вие да се уверите в това след като се запознаете с нас!!!

Благодарим ви за проявения интерес!